Indo Caribbean Saté rub

Ingredients
Sugar (20-30%, NL), garlic granulate (10-20%, CN), salt (10-20%, NL), cumin seed ground (5-10%, SY), lemongrass ground (5-10%, EG), ginger powder (5-10%, IN,ET,NG), coriander seed ground (5-10%, MA), galangal ground (5-10%, TH), turmeric ground (5-10%, IN), chili pieces (5-10%, IN), naturally caramelized sugar (< 2%, NL).

Recipes with our Indo - Caribbean satay rub

Zeebaars in Javaanse rub + kokos-kerrie saus

Soms wil je een mooi gerecht op tafel zetten en indruk maken. Dit gerecht maakt ik tijdens het 21 diner van onze dochter en het scoorde hoge ogen door de combinatie van een puree, verse vis, knapperige groenten en een kerrie-kokossaus. Presenteer het op een mooi groot bord met een eetbaar bloemetje of verse kruiden uit je tuin of vensterbank!

Read more »

Snelle Saoto Soep

Deze Surinaams-Javaanse maaltijd soep bereid je snel en makkelijk met onze Javaanse saté rub. Een grote pan dampende bouillon met er omheen allemaal kommetjes vol lekkere bijgerechten is ideaal als feestmaal voor een groep eters. Iedereen kan naar eigen smaak de soep vullen. Je kan natuurlijk ook een hele pan voor jezelf maken waar je dagen van geniet...

Read more »

Snelle rijstmie zonder vuur

Deze rijstmie hoeft niet op het vuur en is ideaal om te maken op een terras of bij je tent. Ik maakte het in de tuin terwijl mijn man aan het barbecueën was. Heerlijk als bijgerecht waar ook stiekem groenten in verwerkt kan worden.

Read more »

Javaanse barbecue-grill kippenbouten

Onze  nieuwe authentieke rub met de echte Indonesisch, Javaanse rub is ideaal om snel en makkelijk overheerlijke authentieke Javaanse smaken op tafel te zetten. Hieronder kippenbouten die ik eerst marineer, vervolgens in de oven en vlak voor het eten afgrillen.

Read more »